W celu dodania zmiany należy kliknąć znak ' + ' na środku komórki.
Zmiany dodawane są w trybie roboczym czyli nie są widoczne dla pracowników.
Tryb roboczy jest automatycznie zapisywany w bazie danych (przy stałym podłączeniu do internetu).
Gotowy grafik należy opublikować by poinformować o nim pracowników.

Dodawanie pojedynczej zmiany:

Powtarzające się zmiany:

  • Okres - powtórzenie zmiany w wybrane dni tygodnia w zdefiniowanym okresie.
  • Dni - powtórzenie zmiany w wybranym odstępie dni.
  • Wybór - wybór w kalendarzu dni w których powtórzy się zmiana.

Zobacz też:
Usuwanie zmian w grafiku pracy
Kopiowanie zmian

Czy udało Ci się znaleźć odpowiedź na swoje pytanie?