Kopiowanie i przenoszenie zmian w grafiku pracy możemy przeprowadzić pojedynczo lub grupowo. 

  • Pojedynczo - chwyć za dowolny bloczek zmiany i przeciągnij do danego dnia, aby go przenieść lub skopiować 
  • Sekcja obsługi kopiowania wklejania i usuwania
  • Grupowo - zmiany pracownika - zaznacz linię wybranego pracownika i kliknij "Kopiuj". Następnie zaznacz wiersz, do którego chcesz wkleić skopiowane zmiany i kliknij "Wklej".
  • Grupowo - zmian w wybrany dzień tygodnia - zaznacz kolumnę wybranego dnia i kliknij "Kopiuj". Następnie zaznacz kolumnę, do którego chcesz wkleić skopiowane zmiany i kliknij "Wklej".

Czy udało Ci się znaleźć odpowiedź na swoje pytanie?