Nowe zmiany w grafiku dodawane są w wersji roboczej. To znaczy że widoczne są dla administratora oraz managerów danej lokalizacji. 

  • Możliwe są na nich wszystkie działania, które zapisywane są w bazie danych na bieżąco. 
  • Gdy harmonogram jest gotowy i chcemy o zmianach w grafiku poinformować pracowników, należy je opublikować. 
  • Dopiero opublikowana zamiana jest widoczna z poziomu pracownika.

wersja robocza

wersja opublikowana

Publikowanie zmian w grafiku

Zobacz też:
Dodawanie zmian w grafiku pracy
Kopiowanie zmian

Czy udało Ci się znaleźć odpowiedź na swoje pytanie?