Zmiana uprawnień

W celu zmiany uprawnień przejdź do zakładki Moja firma, otwórz okno edycji wybranego pracownika. W polu "Rola" możesz wybrać rolę przypisaną do pracownika.
Różne role mają inne poziomy dostępów do opcji.

Pracownik

Użytkownik z poziomem uprawnień pracownik ma wgląd do grafiku pracy, może ustalić swoją dyspozycyjność, a także składać wnioski urlopowe.

Manager

Manager ma dostęp do wszystkich funkcjonalności  administratora konta w lokalizacjach, do których jest przypisany. 

Czy udało Ci się znaleźć odpowiedź na swoje pytanie?