Przejdź do głównej zawartości
Usuwanie zmian w grafiku pracy

Grafik pracy - sposoby usuwania zmian

Zaktualizowano ponad tydzień temu

Usuwanie zaplanowanych już zmian może być wykonane pojedynczo lub grupowo na kilka sposobów.

Usuwanie pojedynczej zmiany

Zmiany z nieaktywnej lokalizacji można usuwać tylko pojedynczo.

Grupowe usuwanie zmian

Ważne jest, by pamiętać, że wszystkie grupowe działania dotyczą ustawionego aktualnie widoku.

  • usuwanie zmian wybranego pracownika lub pracowników 

  • usuwanie zamian w wybranych dniach

  • "Wyczyść bieżący widok" - usuwa wszystkie zamiany w aktualnie ustawionym widoku

Czy to odpowiedziało na twoje pytanie?