Logowanie w aplikacji mobilnej Kadromierz Pracownik

Aby zalogować się w aplikacji mobilnej Kadromierz Pracownik, wpisz swój login (e-mail) oraz hasło.

  • Jeżeli nie posiadasz danych do logowania, skontaktuj się ze swoim managerem, aby wysłał Ci zaproszenie do korzystania z platformy.

  • Jeżeli nie pamiętasz hasła, kliknij Nie pamiętasz hasła.

Na Twoją skrzynkę odbiorczą zostanie wysłana wiadomość z linkiem do resetu hasła.

Aby ustawić nowe hasło, kliknij przycisk "Reset hasła" lub link znajdujący się poniżej.


Menu główne aplikacji mobilnej

Pulpit - ekran główny aplikacji mobilnej. Więcej na ten temat przeczytasz w dalszej części tego artykułu.

Grafik - znajdziesz tutaj swój aktualny grafik pracy na dany tydzień

Urlopy - w tej sekcji możesz składać wnioski urlopowe, a także uzupełniać swoje dostępności

👉 KLIKNIJ TUTAJ 👈, aby dowiedzieć się, jak uzupełnić dostępności z poziomu aplikacji mobilnej

Profil - w tej sekcji masz dostęp do listy swoich wniosków urlopowych, kodu PIN/QR, limitu urlopów

Pulpit - ekran główny aplikacji mobilnej

Na ekranie głównym aplikacji mobilnej widoczne są bieżące informacje. Przeczytaj, co dokładnie znajduje się na ekranie głównym, aby poznać dostępne funkcjonalności.

  • Najbliższa zmiana - wskazuje datę i godzinę następnej zmiany

  • Powiadomienia (ikonka dzwonka w prawym-górnym rogu) - w tym miejscu aplikacji znajdziesz listę notyfikacji na temat opublikowanego grafiku, otwartych zmian, a także informacje o statusie rozpatrzenia Twoich wniosków urlopowych

  • Wydarzenia i notatki - widoczne są nachodzące, zaplanowane wydarzenia oraz notatki zamieszczone w grafiku pracy

  • Dostępne zmiany - lista dostępnych otwartych zmian, na które możesz się zapisać z poziomu aplikacji.

    Otwarte zmiany - to zmiany w grafiku pracy, do których nie został przypisany żaden pracownik. Na otwartą zmianę może zapisać się każdy pracownik, którego stanowisko jest zgodne ze stanowiskiem otwartej zmiany.

    Aby zapisać się na otwartą zmianę z poziomu aplikacji mobilnej,
    kliknij wybraną zmianę.

    Kliknij Zapisz się, aby potwierdzić chęć zapisania się na wybraną otwartą zmianę.

    Kliknij Anuluj, jeśli jednak nie chcesz przejąć wybranej zmiany.


    Aby zobaczyć listę wszystkich dostępnych zmian w danym okresie, kliknij Dostępne zmiany na panelu głównym.

📚 Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej, zachęcam do przeczytania poniższych artykułów:

Czy udało Ci się znaleźć odpowiedź na swoje pytanie?