Pracownicy będą mieli dostęp do platformy Kadromierz, dopiero gdy zostanie im wysłane zaproszenie. 

W tym celu zaznacz pracowników, którym chcesz je wysłać,
następnie kliknij "Zaproś pracowników".

Pracownik otrzyma wiadomość z linkiem do resetowania hasła. Po jego utworzeniu będzie mógł korzystać z funkcjonalności Kadromierza poprzez stronę internetową oraz aplikację mobilną.

Takie zaproszenie będzie ważne 24 godziny. Po tym czasie należy wysłać zaproszenie ponownie, jeśli pracownik nie zdążył utworzyć hasła do logowania.

Kliknij tutaj aby znaleźć więcej przydatnych artykułów na temat obsługi Kadromierza.

Czy udało Ci się znaleźć odpowiedź na swoje pytanie?