Zablokuj możliwość edycji listy obecności dla danej lokalizacji.

W tym celu:

  1. Wybierz zakładkę Ustawienia i wejdź w  Ustawienia lokalizacji.
  2. W sekcji "Restrykcje" w pozycji "Zablokuj edycję obecności do:" kliknij okno po prawej stronie i wybierz datę, do której nikt nie będzie mógł dokonywać zmian na liście obecności wybranej lokalizacji.
  3. Następnie kliknij "Zapisz zmiany" na dole strony.

Uwaga: 

  • Aby wyłączyć blokadę, należy odznaczyć wybraną datę na kalendarzu, a następnie kliknąć  "Zapisz zmiany" na dole strony.
  • Zablokowana lista obecności


Czy udało Ci się znaleźć odpowiedź na swoje pytanie?