Zablokuj możliwość edycji zmian przez managerów w grafiku pracy dla danej lokalizacji. 

W tym celu:

  1. Wejdź w zakładkę Ustawienia  i wybierz  Ustawienia lokalizacji.
  2. W sekcji "Restrykcje" w pozycji "Zablokuj edycję zmian do: " kliknij okno po prawej stronie i wybierz datę, do której nikt nie będzie mógł dokonywać zmian na liście obecności wybranej lokalizacji. 
  3. Następnie kliknij  "Zapisz zmiany" na dole strony.

Uwaga: 

  • Aby wyłączyć blokadę, należy odznaczyć wybraną datę na kalendarzu, a następnie kliknąć  "Zapisz zmiany" na dole strony.
  • Zablokowany grafik pracy

Czy udało Ci się znaleźć odpowiedź na swoje pytanie?