Przejdź do głównej zawartości

Kopiowanie zmian

Grafik pracy - kopiowanie zmian

W tym artykule pokaże cię jak szybko przenosić i kopiować zmiany w grafiku pracy.
​

Kopiowanie zmian

Aby przenieść zmianę, chwyć za dowolny bloczek zmiany i przeciągnij do danego dnia.
Jeśli chcesz skopiować zmianę, to przy przenoszeniu przytrzymaj przycisk ALT w systemie Windows albo OPTION w macOS
​

Duplikuj poprzedni okres

Aby skopiować cały poprzedni okres, przejdź do następnego tygodnia w grafiku, wybierz Opcje >> Duplikuj poprzedni okres.
​

Po kliknięciu "Zatwierdź" wszystkie zmiany z obecnego widoku zostaną usunięte!
​
Upewnij się, że masz wybrane tylko lokalizacje dla których chcesz duplikować zmiany. Usuniętych zmian nie można przywrócić!

Czy to odpowiedziało na twoje pytanie?